SAHABAT

Sunday, November 21, 2010

I'm Backk..


Aku pun tak tau berapa kali kene tulis I'm back.. bila dah kemalasan mula melanda dan stress yang memanjang, membuat kan aku terpaksa berfikir beratus2 kali untuk buat satu entry.. Yups dari dulu sampai sekarang im always in stress, and pressure..
Tapi.. aku sentiasa rindu nak baca blog org lain ( sound rough is it ? ) aku rasa macam blog aku ni kapcai giler.. orang lain paling coman seminggu sekali up date diorang punya blog. Aku ?? Kene ikut mood, kene ikut aku free ke tak.. Hampeh sekali tengok orang kata macam keje tak 'bersungguh'.. Tapi plzzz yer.. bukan tak 'bersungguh'.. kekadang biler dah ada semangat nak buat entry , hal lain plak yg datang jugak.. so terbantut lah rancangan aku nak buat N3 ni.
What im doing rite now ? Sepanjang aku menyepi dalam blog aku ni, aderlah 2 pencapaian yg aku berjaya buat. First , aku berjaya dalam temuduga dan bila2 masa sajer tunggu diletakkan di mana-mana and secondly, aku mula berkecimpung dalam bidang insurans. Takper pasal macam mana aku boleh terjerumus dalam insurans akan aku ceritakan.. buat masa 'lani' aku rasa macam dah terlepas satu hutang .. boleh buka blog, rasa hilang beban aku.. cuma skrg aku tak sempat nak mengintai-intai blog org lain.. heheheh.. Takper..byk masa lgi kan

2 comments:

  1. alonggg!
    lama gila tunggu updates from u!
    hehehe..gudluck kazen!

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete